Tidslinje

SensorLine i kronologisk följd

Ett växande företag - en trygg leverantör

I SensorLine är vi dedikerat till att assistera butiker, producenter och inredningsleverantörer för att skapa innovativa lösningar som säkrar våra kunders produkt och optimera investeringar. Vi skapar några av marknadens mest innovative lösningar och anpassar dem efter kundens behov for att optimera funktionalitet och köpupplevelse. Vi streber alltid efter att ha goda kunskap och goda lösningar som fungerar bra tillsammans och ger god avkastning, vi kallar det "Smart Store Solution".


SensorLine etablerad

Augusti 1987

SensorLine etableras i Danmark med försäljning av displaylösningar.

September, 1992

Första installation

SensorLine har sin första line alarm/säkerhets installation hos Merlin, Holstebro.

2001

Produktsäkring

SensorLine startar med försäljning av tillbehör till produktsäkring for utställda varor.

2004

Utveckling

SensorLine startar med produktion av egna displaylösningar med larm.

2006

Larm i laddningssladd

Som et ledd i att öka säkerheten ytterligare på våra system, introduceras larm i laddningssladden. Något som innebär att produkten kan laddas och larmas med en kabel – istället för behov for extra minisensor eller motsvarande.

2009

Norskt kontor

Kontoret i Norge blev etablerad - samtidigt startade utvikning och försäljning av låslösningar till skåp och lådor.

2010

Web-portal

SensorLine satsar på web-baserade lösningar for varuhandel for både kundmätning och produktsäkring.

2012

Kundmätning

SensorLine startar med utveckling av egen web-portal för kundmätning och produktsäkring som ger kunderna möjlighet för service 24/7.

2014

ESL

SensorLine startar upp med lösningar för elektronisk prisskyltning till detaljhandeln.

Historia

Med mer än 25 år i branschen är SensorLine en etablerad och välkänd systemleverantör till varuhandeln i hele Norden, där vi tillstryker att leverera över våra kunders förväntning genom välprövad teknologi som är anpassad den nordiske marknaden genom många år.

Vi startade upp som ett danskt företag i 1984, i 2004 utökade vår närvaro i den Scandinaviska marknaden når vi öppnade kontor i Göteborg, Sverige. I 2009 växte vi ytterligare och öppnade vårt Norske kontor i Oslo.

Dialog

Det viktigaste för oss är att förstå våra kunders utmaningar och behov. Därför är en tät dialog viktig for oss, for å kunna erbjuda optimala lösningar för en god och rask återbetalning av våra kunders investeringar. Vi har et stort urval av lösningar och produkter att välja bland och det är viktigt att en välja en optimal lösning redan från början.

Vi stävar mot att hela tiden ta fram nya ideer och de mest effektiva produkterna for att öka merförsäljning och reducera svinnet. Vi sätter därför stor pris på att ha en nära dialog för att lära om era utmaningar. Kontakta oss och utmana oss med era önskemål; det er det vi är här for. Vi har lösningen för att göra dina butiker mer attraktive för kunder och mindre attraktive for butikstöld, med andre ord maximera dina försäljning med bättre statistiker, live display, web-portal.

Testa oss - utmana oss – prova oss, ni kommer inte ångra er..